Har hållit två scrapkurser på jobbet den här månaden, något som jag tycker är jätteroligt. Första kursen var på temat “4 kort av en mall”. Grunden var att man använder två mönsterpapper som passar i färg och skär 2 st a´14×14 cm av varje papper. Sedan skär man bort valfritt antal hörn och växlar mellan, sedan fick man fyra förslag på design för att få inspiration.

Här är det Monica, Sonja, Olivia, Maria och Gabriella som visar sina alster.

Kurs nummer två så gjorde vi “påsväskor” och tags. Så då blev det till att biga många veck. Något som en del tyckte var lite svårt, särskilt om man hade glömt läsglasögonen 😉 Men det gick till slut och de somriga påsarna ser ut så här:
Här är det Annika, Klara, Anna, Maria och Tina som visar sina påsar. Julvarianten hann de inte dekorera klart så jag visar baksidorna istället: